Evenementen >EMO Hannover 2017 >

Bezoek Cellro bij de EMO Hannover 2017

Van 18 t/m 23 september kunt u tijdens de EMO Hannover 2017 de toekomst van de verspanende industrie ontdekken. Hier zal Cellro haar nieuwste automatiseringsoplossingen laten zien.

Cellro zet de volgende stap op het gebied van zeer flexibele modulaire automatiseringsoplossingen. Bij onze stand (hal 012, stand C86) kunt u baanbrekende nieuwe technologieën bekijken die uw machinebewerkingsproces slimmer, sneller en winstgevender maken:

  • Automatisch wisselen van machineklemmen met de Fixture Exchange
  • De slimme manier om producten van verschillende formaten en modellen met slechts één automatiseringssysteem te automatiseren
  • Hoe automatiseringssoftware de weg vrijmaakt voor Industry 4.0

Wereldpremière: Fixture Exchange-module

Tijdens de komende EMO zal Cellro een geavanceerde module introduceren die is ontworpen voor het Xcelerate-automatiseringssysteem: de Fixture Exchange. Met deze uitbreiding kan de robot de klemmen van de machine automatisch wisselen tussen verschillende jobs door.

De Fixture Exchange is het antwoord van Cellro op de tegenwoordig steeds complexer wordende productietaken. Werkstukken hebben vaak zeer uiteenlopende vormen en maten. Aangezien elk product op een freesmachine vastgeklemd moet worden, moeten deze klemmen vaker worden omgewisseld. Dankzij de Fixture Exchange-module kan de robot de juiste grijper selecteren om de machineklemmen te tillen en verplaatsen. Ook kan de robot de klemmen wisselen en opbergen, al naar gelang wat er op de machine wordt bewerkt.

Dankzij de Fixture Exchange kan de verwerking van verschillende producten zeer eenvoudig en efficiënt worden geautomatiseerd. En dat allemaal binnen een enkele, volledig automatische productiecyclus en zonder dat er een operator aan te pas komt! Deze innovatie vloeit voort uit het streven van Cellro om middels flexibele modulaire automatisering duurzaam rendement te realiseren.

Op de beurs kunt u de Fixture Exchange en de Xcelerate X20 live in actie zien. Bovendien staat er ook een Xcelerate X10 om u te laten zien hoe compact, flexibel en gebruiksvriendelijk het Xcelerate-systeem in de kern is.

Software in het Industry 4.0-tijdperk

Tijdens de EMO 2017 staat Industry 4.0 centraal. De toekomst van de machinebewerkingsindustrie ligt bij gekoppelde machines, gedecentraliseerde communicatie en slimme coördinatie.

Cellro is een toonaangevend ontwikkelaar op het gebied van flexibele automatiseringsoplossingen die de Industry 4.0-filosofie aanhangen.

Wat ons betreft, speelt software hierbij een sleutelrol. Het Cellro-softwareplatform is zeer sterk geïntegreerd in al onze automatiseringssystemen. Dankzij deze overkoepelende gebruikersbasis kan ons team software ontwikkelen die uiterst gebruikersvriendelijk en intuïtief werkt en bovendien zeer betrouwbaar is.

Tijdens de EMO willen we u graag laten zien waarom software doorslaggevend is voor Industry 4.0.

Bezoek Cellro bij stand C86 in hal 012

Het doel van het merk Cellro is duidelijk: automatisering moet slim en flexibel zijn, zodat u deze langer dan welk ander systeem dan ook kunt blijven gebruiken. Wilt u zien hoe we dit tot uitvoer brengen? Zoek ons dan op bij stand C86 in hal 012.

Tickets nodig? Klik op de onderstaande knop om gratis kaartjes voor de EMO Hannover 2017 te  verkrijgen.

Hofleverancier in hogere versnelling

MCM schrijft met Cellro en Matsuura een nieuw hoofdstuk in honderdjarige geschiedenis  Al ruim…
 
Lees meer

Cellro Bestaat Tien Jaar

Cellro viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Het is tien jaar geleden dat Cellro de verspanende…
 
Lees meer